T.P.A. Challenge – Inspired by Bow nails

                Buna! 😉

           Din nou am fost ocupata ca o albinuta tot week-end-ul si nu am avut timp sa postez si manichiura mea din cadrul colaborarii The Polish Addict Group Challenge, cu toate ca o aveam pregatita din timp.

         Pentru tema cu numarul 12 trebuia sa realizam un model de unghii cu fundite. Cum nu prea ma pricep la desenat fundite mai deloc, am vrut sa trisez un pic si sa folosesc unele facute de specialisti si eu doar sa le aplic. Dar cum imaginatia mea si realitatea nu s-au intersectat a trebuit sa renunt la aceasta idee si asa am ajuns la acest model :

            SNC02829SNC02869

           O parte din poze le-am facut seara tarziu , iar altele le-am facut la lumina zilei.Daca funditele nu au vrut sa-mi iasa cum trebuie 😦 m-am pus pe testat rabadarea in a lipi paiata cu paiata pe restul unghiutelor 😀 .

           Pentru acest model am folosit urmatoarele produse : base coat Rimmel, Farmasi nr. 83, Farmasi nr. 92, top coat Farmasi, banda decorativa, pietricele, paiete si instrumentul de facut puncte.

            SNC02886 SNC02891

         Am inceput prin a aplica base coat-ul pentru a-mi proteja unghiutele.Apoi am continuat cu realizarea unui french la unghiile accent si tentativa mea de fundite. Pe care le-am realizat cu instrumentul de facut puncte si in mijlocul carora am lipit cate o pietricica.

        Mai departe am continuat sa aplic pe restul unghiutelor un singur strat de oja neagra, peste care dupa ce s-a uscat am aplicat un singur strat de top coat si m-am pus pe lipit paiete pe unghiutele mele. La sfarsit am aplicat un singur strat de top coat pentr a-mi proteja modelul.

        Sper sa va placa tentativa mea de model inspirata de fundite si sa aveti o seara cat mai frumoasa.

          SNC02841 SNC02878

          Haideti sa le vizitam si pe celelalte fete sa vedem ce modele cu fundite au realizat :

Anunțuri

14 gânduri despre „T.P.A. Challenge – Inspired by Bow nails

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s