Manichiura cu coji de oua

            Buna 😉 , da stiu suna un picut ciudat aceasta denumire de manichiura, nici eu nu stiam la ce sa ma astept cand am citit despre ea, insa sa stiti ca aceasta manichiura chiar se realizeaza cu coji de oua 🙂 .Pentru realizarea acestei manichiurii cu coji de oua, ,  care se efectueaza destul de usor si are un efect minunat, ai nevoie de cateva oua, vopsea de oua si evident oja de mai multe nuante.
            In primul rand, cojile de oua trebuie vopsite pentru a da efectul pe care il dorim la final, respectiv acel efect de cristale groase pe unghiile noastre. Pentru vopsirea cojilor de oua se pune vopsea de oua de diferite culori in mai multe pahare cu apa, peste care se adauga cate o lingurita de otet.
            Cojile de oua se obtin prin golirea de continut a oului intreg, dupa cum se observa in videoclipul de mai jos.
           Dupa realizarea amestecului colorat, cojile de oua se scufunda in el. Se lasa acolo timp de aproximativ doua ore, pana cand vopseaua patrunde bine in ele, apoi se scot si se lasa la uscat, dupa care se sparg in bucatele mici.
          Dupa aceea, toate unghiile se picteaza cu oja alba, groasa, se aplica un strat de lac, dupa care se aplica cojile de oua de diferite culori, iar efectul obtinut este de-a dreptul incredibil.

          Inca nu am incercat aceasta manichiura, dar sper sa o fac cat mai curand 😉 , voi ati incerca acest tip de manichiura ?

Anunțuri

6 gânduri despre „Manichiura cu coji de oua

  1. Aud pentru prima data de aceasta tehnica, mi se pare interesanta… nu stiu daca as incerca-o, depinde de o toana de moment, dar sper sa o incerci tu si sa ne-o arati si noua! 😀 Macar asa pentru diversitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s